+90 212 227 4480 / 2811       kutuphane@gsu.edu.tr

• 11.05.2020

New and Noteworthy from ProQuest
ProQuest Mayıs Ayı Eğitim Seminerleri
ProQuest Türkiye olarak sıkça talep edilen konularda sunulan eğitim ve destek web seminerlerine katılma fırsatı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Lütfen aşağıdaki bağlantıları izleyerek ilgilendiğiniz tüm eğitimler için kayıt olun.

ProQuest Tez İçeriği

Image 1
ProQuest Dissertations and Theses Webinar
Literatür taraması yapma (COVID19 ile ilgili aramalar yapma),aramalarınızı detaylandırma,aramalarınız ile ilgili uyarılar oluşturarak güncel içeriklere daha hızlı erişme,alıntılama, PDF olarak indirme, e-posta gönderme gibi platform özelliklerinden bahsedilecektir.

11 Mayıs Pazartesi 15:00

14 Mayıs Perşembe 15:00
ProQuest Central ve Ebook Central İçeriği

Image 1
ProQuest Central Webinar
Literatür taraması yapma (COVID19 ile ilgili aramalar yapma),aramalarınızı detaylandırma,aramalarınız ile ilgili uyarılar oluşturarak güncel içeriklere daha hızlı erişme,alanınız ile ilgili ProQuest Central veritabanı içerisindeki önemli dergilere erişim,ve bunun gibi ProQuest Central veri tabanının birçok özelliği anlatılacaktır.

12 Mayıs Salı 15:00
Ebook Central Webinar
Literatür taraması yapma,aramalarınızı detaylandırma,
aramalarınız ile ilgili uyarılar ve Kitap Rafı oluşturma,

kitaplar üzerinde yapılabilecek tamamını indirme, yazdırma, kopyalama özellikleri,DRM-Free kitaplar,

gibi içerik ve kullanım detayları anlatılacaktır.

13 Mayıs Çarşamba 15:00